LICHTJESAVOND

EN DE LAATSTE EER

/

Uitvaartvereniging De Laatste Eer is hoofdpartner van Lichtjesavond. Dit sfeervolle evenement past goed bij de grootste vereniging van Delft. Het einde van het jaar is een speciale tijd, waarin iedereen even nadenkt over de mensen die dichtbij staan, die veel voor ons betekenen of veel betekend hebben in het afgelopen jaar of in het leven. Een moment van bezinnen en vooruit kijken.

Een lichtje opsteken is een traditie die diep geworteld is in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Een lichtje ontsteken om aan iemand te denken of iemand te herinneren kan iedereen. Tijdens Lichtjesavond doen we dit op de Markt met het ontsteken van de kerstboom. 

Wie verdient volgens jou een geheel verzorgd diner voor twee?

Voorafgaand aan Lichtjesavond kan deel worden genomen aan een actie die naadloos aansluit bij deze visie. Geef antwoord op de vraag: ‘Wie in jouw omgeving zet zich altijd in voor een ander en verdient het om zelf eens in de watten gelegd te worden?’ via onderstaand formulier en wie weet wordt jouw genomineerde de winnaar van een geheel verzorgd diner voor twee bij Restaurant Swing.

OOK PARTNER WORDEN?

/

Enthousiast geworden van deze samenwerking en wil je ook partner worden van Lichtjesavond? Kijk dan eens hier of neem contact op met de organisatie via info@deburgemeesters.nl

WIE GEEF JIJ EEN DINER CADEAU?

/

© 2019 - De Donkere Dagen van Delft
Website gemaakt door creatief conceptbureau De Burgemeesters 

AFTERMOVIE  

LICHTJESAVOND 2018

/