LICHTJESAVOND OPENINGSSHOW LIVE

MEEKIJKEN VANUIT PATHÉ DELFT

/

Heb jij altijd al bij de openingsshow van Lichtjesavond willen zijn, maar vind je het te druk op de markt, ben je minder goed ter been of wil je gewoon met een bak popcorn in een stoel zitten? Dan hebben wij een gave oplossing! In samenwerking met partner van Lichtjesavond, Pathé Delft, zenden we de openingsshow van het marktprogramma in één van de bioscoopzalen van Pathé uit. Dit wil je niet missen. 

Aanmelden

Onder het genot van een lekkere verse bak popcorn kun je gratis meekijken vanuit een luie stoel. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf aanmelden via het formulier hieronder. Wees er wel op tijd bij, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Pathé is rolstoel toegankelijk, geef dit ook even aan in onderstaand formulier en wij zorgen voor een mooi plaatsje voor jou. 

Programma

18:30 uur - Zaal geopend, met optreden van een Delfts koor.

18:40 uur - Deuren sluiten

18:45 uur - Start live uitzending

19:15 uur - Einde uitzending

OOK PARTNER WORDEN?

/

Enthousiast geworden van deze samenwerking en wil je ook partner worden van Lichtjesavond? Kijk dan eens hier of neem contact op met de organisatie via info@deburgemeesters.nl

RESERVEER GRATIS 

JOUW STOEL(EN)

/

Wauw! Jullie enthousiasme is groots. Helaas is de zaal in Pathé helemaal vol en kun je niet meer reserveren. Kom je gezellig op de Markt kijken tijdens één van de drie shows of kijk je mee via TV West? Je leest hier meer over hoe je alsnog mee kunt genieten van de openingsshow.

© 2019 - De Donkere Dagen van Delft
Website gemaakt door creatief conceptbureau De Burgemeesters 

AFTERMOVIE  

LICHTJESAVOND 2018

/